Sentinel Benefits & Financial New Offices are Completed

The construction of Sentinel Benefits and Financial's New Offices was completed this spring. The design creates a core of offices and meeting spaces with open workspace around the perimeter of the light-filled space. A public lobby/conference area offers views of the lake and a wood screen surrounds the Wealth Management office. 

The heart of the organization is “Sentinel Commons”, a meeting space within the central core of the office with open kitchen, recreation and working areas. It is framed by the glass walls of the Sentinel Learning Center and offers magnificent views of the lake. Flexible and open workspace allows for maximum reconfiguration of spaces as needed. The partial reuse of the core and ceilings allowed for the project to meet a very constrained budget.